Kellokosken rantasauna

Vuokrausehdot

1§ Varaaminen
Saunatilojen varauksen kesto ja alkuaika sovitaan varauksen yhteydessä. Vrk vuokra-aika on kello 14:00 - 12:00. Saunaa vuokrataan yksityisille henkilöille, yrityksille, yhdistyksille sekä muille järjestöille. Vuokraajan on oltava vähintään 20 vuotias ja hänen on kerrottava syntymäaika, LY ta Rek n:o. Vuokralleottajan on vuokraustilanteessa esitettävä henkilöllisyystodistus. Varaaminen suoritetaan netissä olevalla varaushakemuksella.

2§ Avaimen luovutus
Avain luovutetaan vuokraajan käyttöön maksukuittia vastaan Ravintola Patovahdista, Ruukinpolku 4, 04500 Kellokoski. p. 050-3809900. Huom! Patovahti on maanantaisin suljettu (voit tarkistaa aukiolon facebook sivulta), jolloin maantain ja tiistain varauksiin on hyvä varautua hakemaan avain jo sunnuntaina. Vuokraaja palauttaa avaimen vuokraushetkellä sovittavana aikana sovittuun paikkaan. Hukkuneesta avaimesta veloitetaan 250,- €. Vuokraaja vastaa, että vuokrausajan päätyttyä lämmitys säädetään 10°C:n pattereista ja ilmalämpöpumppu asetetaan asentoon Heat 8/10°C, sähkölaitteet ovat pois päältä ja ovet ovat lukittna. Takan tuuletin on myös oltava pois päältä.

3§ Peruutusehdot
Saunatilojen vuokrauksen voi peruuttaa ilman veloitusta 21 vrk ennen vuokrauspäivää. Tämän jälkeen perutuista tilauksista peritään puolet hinnasta. Vuokralleantajalla on oikeus yksipuolisesti peruuttaa varaus korvauksetta, mikäli tiloissa on tapahtunut käyttöä estävä vahinko.

4§ Vahingonteko ja lisäsiivous
Saunatilojen vuokraaja vastaa vuokra- aikana vuokralleantajalle omaisuudelle aihetuneista vahingoista sekä niiden korjaamisesta aiheutuneista kustannuksista. Rikkoutuneet rakenteet ja kalusteet veloitetaan uushankintahinnoin. Tilojen tulee olla vuokra-ajan päätyttyä samassa kunnossa kuin ne olivat vuokra-ajan alkaessa. Tilojen tulee olla siivottuina, roskat roska-astioissa, astiat pestyinä j.n.e. Vuokranantaja perii ylmääräisestä siivouksesta 50,-€ / h. Oksennuksen sekä ulosteiden ym. eritteiden siivouksesta peritään lisäksi 200,-€:n korvaus.

5§ Järjestyssäännöt
Tiloissa saa yöpyä max 10 henkilöä kerralla. Yläkerrassa on tyynyt ja patjat. Vuodevaatteet vuokraaja tuo itse. Yöpymisestä on aina sovittava erikseen. Vuokranantajalla on oikeus tarpeen vaatiessa keskeyttää tilaisuus mikäli tilaisuuden katsotaan aiheuttavan häiriöitä ulkopuolisille.

Vuokranantaja ei ole vastuussa tiloissa sattuneista henkilövahingoista.

Tupakointi tapahtuu ainoastaan ulkoterassilla ja tumpit tulee laittaa sitä varten asetettuun astiaan.
Tupakan tumppeja ei saa heittää pihalle. Omia juomia ja ruokia saa tuoda tiloihin.


6§ Maksuehdot
Vuokrahinta on oltava maksettuna aina ennen vuokran alkamista. Avaimet luovutetaan vain maksukuittia vastaan.

7§ Reklamaatiot
Mahdolliset reklamaatiot on tehtävä avainta palautettaessa ta viimeistään seuraavana arkipäivänä sähköpostilla osoitteeseen varaukset (at) kellokoskenrantasauna.fi. Vuokranantaja ei vastaa sellaisesta vuokraajalle aiheutuneesta vahingosta, joka on aiheutunut vuokralleantajasta riippumattomista syistä.

Kellokosken Rantasauna ry pidättää itsellään oikeuden tilaus- ja toimitusehtojen sekä hintojen muutokseen.

Poislähtiessä tarkasta vielä kerran kaikkien tilojen olevan kunnossa. Sähkölaitteet sammutettuna, lämmöt säädettynä, astiat tiskattuna, roskat astioissaan ja poistujilla hyvä mieli. Viimeiseksi varmista ovien olevan lukitut.

Viihtykää, olkaa hyvä.

   
Facebook